- - - - - -
2022. december 06. kedd

Élményeim az Ügyes kezek kézműves nyári táborban

 

A korábbi évekhez hasonlóan a tanév befejezése után újra eltölthettünk egy hetetet az iskolánk által szervezett kézműves táborban.
Június 23-tól 27-ig minden nap nagy türelmet, kitartást és kézügyességet igénylő munkadarabok elkészítésével teltek az órák. Az első napon agyagoztunk, korongoztunk, a másodikon papírral dolgoztunk, a harmadikon gyöngyöt fűztünk, a negyediken fonal és textil felhasználásával készítettünk hasznos és gyönyörű dolgokat.
Minden nap tartogatott számunkra valami különleges csodát. A hét végére jól összeszokott a társaság.  A munkadarabok készítése közötti szünetekben jókat nevetgéltünk és játszottunk.
Az utolsó nap témája az újrahasznosítás lett volna, ehelyett egy hirtelen ötlettől vezérelve inkább kiegészítettük, szépítgettük az eddig elkészített kincseinket. Tanáraink nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Sokat nevettünk, énekeltünk, mulattunk egymáson.
Hiányozni fog minden, amiben itt részem lehetett. A következő évben remélem, hogy újra ebben a táborban tölthetem vakációm egyik legemlékezetesebb hetét.

                                                                                                                                               Pritz Anita 8. osztály

 

alt