Jótékonysági bálunk


Január utolsó hete. Lázas készülődés.

A hetek óta tartó előkészületek még mindig nem értek véget. Nagy eseményre készülünk: jótékonysági bálra invitáljuk tanulóink szüleit, hozzátartozóit, ismerőseit. Linóleumot terítünk le a csarnokban, feldíszítjük a falakat, megterítjük az asztalokat, meglepetés produkcióval készülünk a bálozók szórakoztatására. Péntek estére végre minden készen áll…

És eljön a szombat este!

A bált az intézményvezető, Pulainé Galambos Erika köszöntője után a nyolcadik évfolyamosok keringője nyitja meg. Ámulva kísérik tekintettükkel a vendégek a gyönyörű ruhába öltözött lányokat, s elegáns kísérőiket, akik a jól begyakorolt koreográfiát követve keringőznek a táncparketten. Kajári Márta tanárnő ismét kiváló munkát végzett! És a keringő nem ér véget! Táncba hívják szüleiket, rokonaikat is az első bálozók… Megható pillanatok!

Lassan-lassan minden asztaltársaság megérkezik, benépesül a csarnok, s a zenekar jobbnál jobb zenékkel biztosítja a talpalávalót. Rövid időn belül fergeteges hangulat kerekedik, melyet tovább fokoz a pedagógusok Págo, págo címmel felkonferált produkciója, majd a szülők fellépése.

Az est folyamán értékes tombolák kisorsolására kerül sor, melyekért köszönet illeti a felajánlókat. A hajnalig tartó mulatozás a felejthetetlen pillanatok mellett nemes célt szolgál, hiszen a bál bevételéből iskolánk alapítványának számláját szeretnénk gyarapítani.

Köszönet mindenkinek a sok támogatásért, segítségért!

Mindenkit szeretettel visszavárunk! Találkozunk jövőre ugyanitt!

Látogatóink

146709
MaMa5
TegnapTegnap31
Ezen a hétenEzen a héten36
Ebben a hónapbanEbben a hónapban3680
ÖsszesenÖsszesen146709

Mérés kezdete: 2012. január 1.

Impresszum


Paksi Deák Ferenc Általános Iskola


  7030 Paks, Tolnai út 19.
E-mail: deak@deakf-paks.sulinet.hu
Telefon: +36-75/200-345