Győztünk !!!!


A Batthyány Casino – Történelem Kedvelők Egyesülete az idei évben első alkalommal hirdette meg országos futballtörténeti vetélkedőjét, melyre általános és középiskolások, futball akadémiák, egyesületek, baráti társaságok jelentkezését várták. Sokan kedvet kaptak ahhoz, hogy megmérettessék tudásukat a magyar futball dicsőséges múltjáról szerzett ismereteik alapján.

Több mint száz csapat vett részt a kétfordulós előversengésben, de közülük – a két forduló összesített eredményei alapján - csupán tíz csapat kapott lehetőséget arra, hogy részt vegyen az országos döntőn.

Nagy örömünkre a hat általános és négy középiskolai csapat között iskolánk is képviseltette magát.

Klopcsikné Somorjai Mária tanárnő szervezésének és Poór József tanár úr felkészítő munkájának köszönhetően „Kell egy csapat!” néven nevezett tanulóink nagy tudással felvértezve érkeztek meg a döntő színhelyére 2018. november 27-én. A verseny színvonalát már a rangos zsűri is fémjelezte, hiszen Bozsik Pétert és dr. Dénes Tamást is köszöntötte a verseny lebonyolítója a megjelentek között.

„A paksiak mindent tudnak”- hangzott el a vetélkedő folyamán minden forduló előtt, közben és után az elismerés, mert nem volt olyan kérdés, amire a mieink ne tudták volna a választ.

Győztünk! Legyőztük kezdeti félelmeinket, saját korosztályunkat és még a középiskolásokat is.

Újabb első hely! Felejthetetlen pillanatok…Közös kép Bozsik Péterrel…

Mi megtettünk mindent!

Látogatóink

114377
MaMa650
TegnapTegnap1226
Ezen a hétenEzen a héten3098
Ebben a hónapbanEbben a hónapban9657
ÖsszesenÖsszesen114377

Mérés kezdete: 2012. január 1.

Impresszum


Paksi Deák Ferenc Általános Iskola


  7030 Paks, Tolnai út 19.
E-mail: deak@deakf-paks.sulinet.hu
Telefon: +36-75/200-345